Lantcafé & Loppis

Hossmo Gård - en oas av lugn, ro och god mat med en fantastisk utsikt över det omgivande landskapet. Hossmo Gårds Lantcafé och loppis bjuder på unika upplevelser där man kan umgås med vänner och familj, upptäcka fantastiska fynd och njuta av den underbara miljön.

Hossmo Gård är en oas av lugn och ro, och det fantastiska Lantcaféet och loppisen är verkligen pärlor i denna unika och historiska miljö. När man kliver in i Lantcaféet, slås man genast av den avslappnade och mysiga atmosfären, där man kan njuta av både god mat och dryck samt en fantastisk utsikt över det omgivande landskapet.

Men Hossmo Gårds Lantcafé är inte bara en plats där man kan få sig en bit mat och en kopp kaffe. Det är också en mötesplats där man kan umgås med vänner och familj, samt njuta av omgivningen. Här finns allt från hembakade kakor och smörgåsar till luncher och middagar, och allt är gjort med kärlek och omsorg.

En annan sak man inte får missa är vår populära loppis. Här kan man hitta allt från antika möbler och porslin till unika konstverk och smycken. Varje föremål har sin egen historia och karaktär, och det är en ren fröjd att strosa runt bland allt som erbjuds.

Att besöka Hossmo Gårds Lantcafé och loppis är verkligen en upplevelse i sig. Det är en plats där man kan koppla av och bara vara, och samtidigt få njuta av både god mat och fantastiska fynd.

Våra öppettider

Lördag: 11:00 - 16:00
Söndag: 11:00 - 16:00

Lantcafé & Loppis