Knappt två kilometer från Hossmo Gård ligger Åmund Vin & Fruktgård med över 40 000 kvm tomt som
består av en fantastisk vinodling, fruktträd, rosengård och små sjöar.
Här rinner även Ljungbyån förbi och mynnar ut i Kalmarsund som man kan skymta från vissa av rummen .

De olika rummen hyrs först och främst ut till våra bröllops- och konferensgäster men är det ledigt
hyrs de även ut till de som har vägarna förbi och önskar övernatta på vår vackra gård.

SVIT 1 & 2

Svit 1 och 2 är stora dubbelrum, stilfullt inredda och tänkta för dig som vill ha det lilla extra. Kanske för att fira ditt bröllop eller någon annan högtidsdag.

Svit 1 är av lite modernare snitt med stora fönsterpartier och härlig utsikt över fruktgården, ÅMUNDS sjöar och Kalmarsund. Hela sviten har genomgående granitgolv liksom det tillhörande rymliga toalett- och duschutrymmet.

Svit 2 har trägolv och högt i tak med stor toalett och dusch, vackert inredd med stenmaterial från Öland.

GÅRDSRUMMET

Ett lyxigt dubbelrum som påminner om Svit 1 i materialval med glas och granit. Något mindre än sviterna men med stor toalett och dusch. Rummet ligger i markplan med utsikt mot vingården. 

TORPET

Torpet 1 och 2 är dubbelrum, charmigt renoverade med bibehållen torpkänsla, trägolv och synliga takbjälkar. Torpet 3 är ett litet enkelrum med utsikt över fastighetens sjöar. Torpet 1, 2 och 3 har toalett med dusch i alla rum.

SJÖSTUGORNA

Sjöstugorna är tre mindre stugor med egen altan i direkt anslutning till fastighetens sjöar. Varje stuga består av dubbelrum med två separerade enkelsängar. Sjöstugorna har gemensam toalett och dusch inom 15-60 meters avstånd.

VAGNSLIDRET

Vagnslidret 2 och 4 är dubbelrum som ligger en trappa upp med fantastisk utsikt över Kalmarsund och vingården. Vagnslidret 1 och 3 är också dubbelrum men har två separerade enkelsängar i varje rum. De ligger i marknivå med stor härlig möblerad innegård som kan användas till gemensam samlingsplats för frukost eller trevliga grillkvällar. Toalett och dusch i alla rum

VAD MER...

Totalt för uthyrning finns 13 rum med 25 bäddar. Dessutom finns vid behov extrasäng till Sjöstuga 1 samt Vagnslidret 2 och 4.

Frukost ingår. Gratis WiFi finns på anläggningen. Luftkonditionering i alla rum. Kylskåp finns i samtliga rum. Ett antal cyklar finns för uthyrning.