Bakluckeloppis 15 September

På Hossmo Gård en mil söder om Kalmar hålls regelbundet en av de mest populära och välbesökta bakluckeloppisarna i området. 

Boka din plats

För att boka en plats som säljare på Hossmo Gårds bakluckeloppis ringer du Mikale Sparretun på 070-9838350 telefonnummer. Platserna är begränsade och det är först till kvarn som gäller.

Mikael Sparretun

Bakluckeloppis

En bakluckeloppis är en typ av marknad där säljare säljer begagnade varor direkt ur bakluckan på sina bilar eller från ett bordsutrymme bredvid bilen. Dessa marknader är mycket populära runt om i världen, och ger säljare möjlighet att rensa ut hemma samtidigt som köpare kan hitta unika fynd till rimliga priser.

Varje gång bakluckeloppisen hålls på Hossmo Gård är det full aktivitet och folk samlas för att sälja eller köpa en mängd olika varor. Besökarna kan förvänta sig allt från antikviteter och hantverk till kläder, böcker och husgeråd. 

Den vackra miljön ger en känsla av ro och fridfullhet, och gör bakluckeloppisen på Hossmo Gård till en upplevelse som inte liknar någon annan. Om du har vägarna förbi är det väl värt att besöka denna charmiga bakluckeloppis.