Konferens

Konferera i unik gammaldags miljö på en nyrenoverad gård, endast tio minuter från Kalmar centrum.

Hossmo Gård - Unik historia och elegans för dina möten och konferenser

Hossmo Gård bjuder på en historia som sträcker sig tillbaka till 1800-talet och har sedan dess varit en plats för möten och sammankomster. Upplev en unik och historisk atmosfär när du konfererar på vår nyrenoverade gård, belägen bara tio minuter från Kalmar centrum.

Våra tre konferensrum på övervåningen är smakfullt inredda och pryds av stora kristallkronor som ger en känsla av elegans och prestige.

Njut av en komponerad lunch eller middag i vår vackra glasveranda på nedre plan, där upp till 90 personer kan sitta bekvämt.

Vi hjälper er med allt från lunch och fika till logistik och aktiviteter under er vistelse.

Vi kan även erbjuda boendemöjligheter för upp till 31 personer på ÅMUND Vin & Fruktgård, som ligger bara en kort bilresa bort. Hossmo Gård bjuder på en unik och inspirerande konferensupplevelse som ni sent kommer att glömma!

Våra konferenslokaler

Amerikarummet
Amerikarummet

Rummet pryds av en panoramatapet som heter Amerikanska vyer "Vue de l'Amérique du Nord” och en fin gammal kakelugn i ena hörnet gör rummet extra trevligt. Här sitter man vid ett avlångt bord med plats för upp till 14 personer.

Läs mer →

Bostonrummet
Bostonrummet

Här pryds rummets väggar av en fantastisk tapet med vyer över Boston. Det är en fortsättning av tapeten i Amerikarummet. Här sitter man runt ett ovalt bord med plats för 8 personer.

Läs mer →

Norra salen
Norra salen

Vårt största konferensrum med plats för upp till 28 personer beroende på val av sittning. Här finns även en projektor med duk.

Läs mer →

Glasverandan
Glasverandan

På den nybyggda glasverandan dukar vi upp för lunch och middagar när ni konfererar hos oss. Rummet kan även hyras för större möten då det finns plats för upp till 90 personer.

Läs mer →

Ovala rummet
Ovala rummet

Detta är ett sällskapsrum där vi kan duka upp för- och eftermiddagskaffe. Här hör ni lite dov jazzmusik komma från högtalarna samtidigt som ni njuter av en välförtjänt paus med hembakad fika. Rummet ligger som en mittpunkt mellan de tre konferensrummen på övervåningen.

Läs mer →