Begravning & Dop

Då det finns flera kyrkor i närheten är vi väldigt glada att kunna erbjuda vår fina gård för minnesstunder vid begravningar eller till att samla släkt och vänner på en "dopfika". Vi skräddarsyr efter dina önskemål.

Hossmo Gård är en plats som känns som om den har varit speciellt utformad för att ge lugn och ro i en annars hektisk värld. Det är en plats som har en värme och en vänlighet som gör att man känner sig välkommen från det ögonblick man kommer dit. Det är en perfekt plats för en personlig och minnesvärd begravningsceremoni.

Hossmo Gård har allt som behövs för att skapa en begravning som passar både den avlidnes önskningar och behoven hos de som sörjer. Det finns många olika platser på gården där man kan hålla en begravning, och varje plats har sin egen unika atmosfär och karaktär.

Det finns en lugn och stillhet runt Hossmo som är svår att hitta någon annanstans. Det är en plats där man kan koppla av och bara vara, och det är detta som gör att det är en sådan perfekt plats för en begravning. Det är en plats där man kan ta sig tid att minnas och sörja utan att bli distraherad av allt annat som händer runtomkring.

En annan stor fördel med Hossmo Gård är närheten till Hossmo Kyrka. Kyrkan är en vacker byggnad som är full av historia och betydelse för många människor. Att ha en begravning på Hossmo Gård och sedan bege sig till kyrkan för en ceremoni känns som en naturlig och meningsfull följd av händelser.

Sammanfattningsvis är Hossmo Gård en plats som har allt som behövs för att skapa en personlig och minnesvärd begravningsceremoni. Den lugna och stilla omgivningen, kombinerat med närheten till Hossmo Kyrka, gör att det är en plats som man kan komma till för att minnas och sörja i lugn och ro.